Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Kulaklık Seçme Rehberi: En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar
02.05.2024

Kulaklık Seçme Rehberi: En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar

   Kulak üstü kulaklıklar, kulakları tamamen saran ve böylece dış dünyadan gelen sesleri etkili bir şekilde filtreleyen özel tasarımıyla bilinir. Bu kulaklık türü, özellikle büyük boyutları sayesinde, üstün ses kalitesi ve konfor sunar. Çevresel gürültüleri izole ederek tamamen müziğe odaklanmayı sağlar. Kulak üstü kulaklıkların büyük pedleri, uzun süreli kullanımlarda dahi kulağa baskı yapmadan rahat bir oturuş sağlar. Ayarlanabilir baş bandı, her baş boyutuna uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır, böylece saatlerce müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar

Kulak üstü kulaklıklar içerisinde önerdiğimiz kulaklıklara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Her ihtiyaca uygun kulaklık çeşitleri için de web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bowers & Wilkins PX7 S2 Kulak Üstü Kulaklık

 

Bowers & Wilkins'in PX7 S2 modeli, gelişmiş aktif gürültü engelleme teknolojisiyle öne çıkan, özellikle ses kalitesi ve konfor arayanlar için tasarlanmış bir kulak üstü kablosuz kulaklıktır. Renk seçenekleri olarak kullanıcılarına gri, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı alternatif sunan PX7 S2, önceki modeline göre yapılan önemli iyileştirmelerle dikkat çekiyor.

 

Kulaklık, 307 gram ağırlığında daha hafif bir yapıya sahip olup, uzun süreli kullanımlarda dahi üstün rahatlık sunar. Bowers & Wilkins, PX7 S2'de, kullanıcıların yüksek kalitede müzik deneyimini kesintisiz bir şekilde yaşamasını sağlayan daha iyi ses kalitesi ve geliştirilmiş gürültü azaltma özelliklerine odaklanıyor. Geliştirilmiş aktif gürültü engelleme özelliği, dış dünyadan gelen istenmeyen sesleri filtreleyerek, kullanıcıların müziklerine veya medyalarına tamamen dalmasına olanak tanıyor. Tasarım açısından, PX7 S2, sağlamlığı ve lüks hissiyle öne çıkıyor.. Yüksek kaliteli malzemelerle üretilmiş olması, dayanıklılık ve şıklığı bir arada sunuyor. Ayrıca, yükseltilmiş mikrofon düzenlemesi, görüşmeler sırasında daha iyi ses arama performansı sağlayarak, net ve anlaşılır iletişim kurulmasına katkıda bulunuyor.

Sennheiser Momentum 4 Wireless Kulak Üstü Kulaklık

 

Sennheiser'ın amiral gemisi gürültü önleyici kulaklığı olan yeni Momentum 4 Wireless modeli, biraz daha sade ve rakiplerine daha benzeyen bir tasarıma sahip. Momentum 4 Wireless, Momentum 3 Wireless'a göre her açıdan üstün performans sunuyor. En büyük gelişmeler, gürültü engelleme ve arama performansı ile pil ömründe yaşanıyor. Orta ses seviyelerinde olağanüstü 60 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Ayrıca, bir şeffaflık modu da bulunmakta, yerleşik EQ, ses modları ve iOS ve Android için Akıllı Kontrol uygulamasında kullanıcının tercihlerine göre özelleştirilmiş bir ses profili oluşturma imkanı sunulmaktadır.

 

42 mm sürücülerle donatılan Sennheiser, Momentum 4 Wireless'ın "sınıfının en iyisi" ses deneyimi sunduğunu iddia ediyor. Momentum 4'ün ses kalitesinin bu fiyat aralığındaki diğer modellerle yarışabilir seviyede olduğunu söyleyebilirim. Keskin ve güçlü baslar, geniş bir ses sahnesi ve ince ayrıntıların belirginleştirildiği pürüzsüz tizler, dinleyicilere keyifli bir deneyim sunuyor.

Beyerdynamic DT 700 Pro X Kulak Üstü Kulaklık

 

En iyi kablolu stüdyo kulaklıkları arasında Beyerdynamic DT 700 Pro X öne çıkıyor. Beyerdynamic'in önceki modeli DT 770 Pro kulaklıklarına olan hayranlığımızı koruyoruz. Şirketin yeni Stellar.45 ses dönüştürücüsüne sahip olan DT 700 X, 770 Pro'ya göre daha kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor. Bu sayede, akıllı telefonlarla daha uyumlu hale gelmiş ve tabletler ile dizüstü bilgisayarlarla kulaklık amfisine gerek duymadan daha iyi performans sergiliyor.

 

Bu kulaklıklar, doğru ses üretimi arayan içerik üreticilerini hedefliyor. Ancak, diğer stüdyo kulaklıklarından biraz daha dinamik bir ses sunuyorlar ve daha az basa sahipler. DT 700 X, davetkar bir açık ses sunuyor ve benzer fiyatlı Bluetooth kulaklıklarla karşılaştırıldığında eksik olduğunuzu fark ettiren berrak ve temiz bir ses profiline sahip.

Önceki DT 770 Pro modelinden farklı olarak, DT 700 X, iki değiştirilebilir (çıkarılabilir) düz kablo ile birlikte gelir ve daha modern bir görünüme sahiptir. Ayrıca, 350 gram ağırlığında olmalarına rağmen sağlam bir şekilde inşa edilmişlerdir ve yükseltilmiş yumuşak, kadife kaplı bellek köpük kulaklıkları sayesinde oldukça rahattırlar. Beyerdynamic, kulaklıkların ve kulaklıkların diğer parçalarının değiştirilebilir olduğunu belirtiyor.

 

Beyerdynamic, aynı fiyata açık sırt DT 900 X'i de sunuyor. Bu model biraz daha açık ve havadar bir ses sağlamalıdır, ancak dezavantajı, etrafınızdaki insanların duyabileceği ve ses sızıntısı yapabileceğidir. Kapalı sırt versiyonu ise daha çok yönlüdür.

Sennheiser 660S2 Kulak Üstü Kulaklık

 

Üst düzey açık tasarımlı kablolu kulaklıklar arasında Sennheiser 660S2 öne çıkıyor. Bu kulaklık, selefi 660S ile aynı tasarıma sahip olmasına rağmen daha uygun fiyatlı bir seçenektir. Geliştirilmiş hava akışı ve ultra hafif alüminyum ses bobini içeren yeni sürücüler, daha derin ve daha tanımlı baslar sunar. Ayrıca, tizlerde daha fazla netlik ve ayrıntı sağlarken, doğal orta aralıklarını korur. Ses sahnesi genişletilmiş ve daha havadar bir his verir - tabii ki, bu kulaklıklar açık tasarıma sahip olduğundan, çevreye ses sızdırabilirler.

 

660S2'nin sürdürülmesi için ekstra güç gerektirdiğini unutmamak önemlidir (şimdi 300 ohm), bu yüzden özel bir kulaklık amfisiyle kullanmanız önerilir. Audiophile kulaklıklar genellikle çok nötr bir ses sunar, ancak 660S2 aşırı keskin veya detaysız değildir. Temiz ve pürüzsüz ses çıkartırken aynı zamanda heyecan verici bir deneyim sunar. Kulaklıklar oldukça rahattır, ancak bazı kullanıcılar, daha büyük kafalara sahip olanlar için biraz sıkı gelebileceklerini belirtmişlerdir.

OneOdio A10 Kulak Üstü Kulaklık

 

80 doların altındaki en iyi gürültü engelleme özellikli kulaklıklar arasında OneOdio A10 dikkat çekiyor. Bu kulaklıklar, nispeten uygun fiyatlarına rağmen beklenenden daha fazlasını sunuyor. Tahmin ettiğinizin üzerinde bir kaliteye sahipler ve giyimi oldukça rahattır. Çift menteşeli bir tasarıma sahip olan kulaklıklar, sağlam hissettiren 395 gram ağırlığıyla dikkat çekiyorlar. Şaşırtıcı derecede iyi bir ses kalitesi sunmalarının yanı sıra, şeffaflık moduyla (hafif sesli tıslamalar hariç) etkili bir gürültü engelleme özelliğine sahiptirler. Ayrıca, pil ömrü de oldukça iyidir.

 

Tabii ki, Bose ve Sony'nin modelleri kadar konforlu değiller (biraz ağır hissedebilirler) ve sesleri o kadar net değil, özellikle premium kulaklıkların sunabileceği bas tanımı ve derinliği konusunda bazı eksiklikler var. Ancak, beklentileri aşmaya yetecek kadar iyi performans sergiliyorlar ve OneOdio logosu biraz dikkat çekici olsa da iyi bir taşıma çantasıyla birlikte geliyorlar


Büşra Gemici

E-Ticaret Uzmanı

Blog Son Eklenenler
Ses Kablosu Nedir? Ses Kablosu Türleri
Ses Kablosu Nedir? Ses Kablosu Türleri

Ses Sistemleri

Ses kablo türleri, hem tüketici hem de profesyonel alanın farklı kullanımlar ve farklı teknoloji nesilleri için farklı seçeneklerle dolu olduğundan, herhangi bir kablodan daha çok sayıda çeşide sahiptir. Bu durum, yeni kurulumunuz için en iyi ses kablo türünü belirlemenizi zorlaştırabilir; dinleme, canlı performanslar veya profesyonel ve hobi karışımları için olsun. Bazı cihazlar yalnızca dijital veya analog kabloları desteklerken, diğerleri eski ses kablo türlerine erişim gerektiren eski nesil cihazlardır ve kablo uzunluğunu da göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Devamını Oku
16.05.2024
Kulaklık Seçme Rehberi: En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar
Kulaklık Seçme Rehberi: En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar

Kulaklık

En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar Kulak üstü kulaklıklar içerisinde önerdiğimiz kulaklıklara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Her ihtiyaca uygun kulaklık çeşitleri için de web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Devamını Oku
02.05.2024
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?

Mikrofon

Vokal, insan sesinin bir müzik parçasında melodi veya harmoni üretmek için kullanılması anlamına gelir. Vokaller, müzik eserlerinde ana melodi taşıyıcısı olarak veya arka planda harmoni sağlamak için kullanılabilirler. Müzisyenler, çeşitli müzik türlerinde ve tarzlarında vokal tekniklerini kullanarak duyguları, hikayeleri ve mesajları ifade ederler. Vokal kaydı, ses aralığı, tonu, teknik yeteneği ve yorumu gibi özellikleriyle değerlendirilir. Vokal Nasıl Kaydedilir?

Devamını Oku
26.03.2024
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?

Referans Monitörleri

Hoparlörler, ses sinyallerini elektrik enerjisinden mekanik titreşimlere dönüştüren elektroakustik cihazlardır. Temelde, bir hoparlör sürücüsü bu dönüşümü gerçekleştirir. Bir hoparlör sürücüsü, gelen elektrik sinyallerini hareketli bir bobin aracılığıyla manyetik bir alan oluşturarak dönüştürür. Bu manyetik alan, sabit bir mıknatıs tarafından oluşturulur. Akım, bobin boyunca geçirildiğinde, bobin manyetik alan içinde hareket eder ve hoparlör konisine bağlı olan bir ucu itilir veya çekilir. Bu hareket, hava basıncındaki değişiklikler yoluyla ses dalgalarının oluşturulmasına neden olur. Hoparlörler elektrik sinyallerini mekanik titreşimlere dönüştürerek sesi üretirler. Bu temel prensip, hoparlör teknolojisinin temelini oluşturur ve hoparlörlerin çalışmasını sağlar.

Devamını Oku
21.03.2024
MIDI Klavye Önerileri 2024
MIDI Klavye Önerileri 2024

Midi Klavyeler - Synthesizer

MIDI denetleyici klavyesi, MIDI verilerini bir bilgisayara veya başka bir donanıma göndermek için kullanılan bir cihazdır. Daha temel bir ifadeyle, harici bir kaynaktan gelen sesleri tetiklemek için kullanılan bir klavyedir. Harici kaynak, DAW'nızdaki başka bir donanım parçası veya sanal bir araç olabilir.   MIDI denetleyici türlerini ve Midi klavye önerilerini inceliyoruz. 

Devamını Oku
18.03.2024
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?

Genel Kültür

Rap sanatçıları için gereken temel beceriler şunlardır:   Yazma Becerileri: Güçlü bir rap sözü yazma yeteneği, rapçılar için temel bir beceridir. İlginç ve etkili şarkı sözleri yazabilmek, sanatçının kendini ifade etmesini sağlar.

Devamını Oku
28.02.2024
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü

Genel Kültür

İtalyanca kökenli olan "graffito" kelimesinden türemiştir ve "çizmek" veya "kazımak" anlamına gelir.

Devamını Oku
27.02.2024
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?

Genel Kültür

Hip-hop , 1980'lerde ve ’ 90'larda yaygın popülerlik kazanan kültürel hareket ve ayrıca  rap , hareketin en kalıcı ve etkili sanat formu haline gelen ritmik ve / veya kafiyeli konuşmayı içeren müzik tarzıdır.

Devamını Oku
27.02.2024
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.