Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

2549-00 Microphone Cable, Neglex | Black 50mt

Ürün Kodu : MOG0006
5.294 TL
Havale Fiyatı :
5.188 TL
(0) Yorum Yap
Daha Fazla Mogami Ürünü
ÜCRETSİZ TESLİMAT
2 YIL GARANTİ
KOLAY İADE
Neglex Dörtlü Mikrofon Kabloları
Mogami Neglex dörtlü kablo, kablolama ve topraklama sorunları yaşayan ev stüdyoları için mükemmel bir kablodur. Mogami 2549 ayrıca yoğun RFI parazitinin sorun olduğu yerlerde de kullanılmalıdır. Mogami 2549, eşdeğer burgulu çift kablolara göre sinyal-gürültü oranında 10-20db'lik bir iyileşme sağlar. Çift iletkenli dörtlü kablolar, en iyi koruma katmanlarını bile geçebilen gürültüyü iptal etmede daha etkilidir ve yüksek RF ve EM parazitinin olduğu bir ortamda kritik öneme sahiptir.
İletken yalıtımı, mükemmel elektriksel özelliklere sahip olan ve lehimleme sırasında geri büzülmeyi önleyen XLPE'dir ( Cross-Linked Polyethylene).
Served (spiral) Çıplak Bakır Kalkan, ses kalitesi açısından folyo veya örgülü bariyerlerden daha üstündür ve son işlemeyi basitleştirir.
Referans Standart NEGLEX Dörtlü Yüksek Çözünürlüklü Mikrofon Kablosu
NEGLEX No. W2549, yüksek kaliteli dijital ve analog kayıt için standart olarak dünya çapında popüler hale gelmiştir. Bu kablo aynı zamanda yüksek kaliteli pre-amp, amfi girişleri ve teypler gibi balanssız kullanım için de popüler hale gelmiştir. Küçültülmüş Dörtlü Süper Esnek Mikrofon Kablosu Orijinal olarak BANTAM patch-cord'lar için tasarlanan bu kablo, küçük çaplı bir Dörtlü mikrofon kablosunun gerekli olduğu yerlerde oldukça rağbet görmektedir.
Screenshot_1.png (116 KB)
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.