Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim

2017 Shotgun Microphone

Ürün Kodu : DPA1133
91.712 TL
Havale Fiyatı :
89.878 TL
(0) Yorum Yap
Daha Fazla DPA Microphones Ürünü
ÜCRETSİZ TESLİMAT
2 YIL GARANTİ
KOLAY İADE

DPA 2017 Shotgun Microphone

Şimdiye kadarki en dayanıklı shotgun mikrofon

Birincil ses kaynağından gelen doğru, temiz ses, eksen dışında yakalanan doğal sesle zahmetsizce birleşir
2017 Shotgun mikrofon, zorlu koşullar altında kristal netliğinde, özgün ses ile istikrarlı, tutarlı performansı birleştiren son derece yönlü bir mikrofondur. Akustik performansı onu tüm rakiplerden ayırıyor. Piyasadaki benzer shotgun mikrofonların çoğundan çok daha doğrusal olan eksen dışı frekans tepkisi ile birlikte etkili eksen dışı reddetme özelliğine sahiptir. Bunlar tam olarak otantik sese yol açan yeteneklerdir.

Yüksek nem de dahil olmak üzere zorlu ortamlarda performans sergilemek için güçlendirilmiş yapıyla olağanüstü dayanıklılık
Ayrıca 2017, soğuk hava ve nemli ortamların yanı sıra genel olarak zorlu koşullar gibi çeşitli koşullarda da tutarlı bir performans sergiliyor. Son olarak, kapsülü çevreleyen girişim tüpü oldukça uzun olmasına rağmen mikrofonun tamamı, daha iyi performans gösterdiği diğer birçok mikrofona göre daha kısa, daha hafif bir mikrofon muhafazasında bulunur. Bu, 2017'yi geniş bir uygulama yelpazesinde pratik bir seçim haline getiriyor. .



nt1green

Senin Mikrofonun Senin Tarzın
İstenilen ses kaynağının optimum izolasyonu için olağanüstü eksen dışı reddi


Kompakt bir muhafazada etkili bir girişim tüpü ile son derece yönlü toplama modeli
Sabit konumlarda, bomlarda ve kamera sistemlerinde kurulumu, konumlandırılması ve kullanımı kolaydır

nt1greensig

Olağanüstü dayanıklılık

2017, soğuk iklimler ve nem gibi zor durumların yanı sıra zorlu kullanımlara da dayanacak şekilde üretildi. Kapsülleyici yapıyı, mekanik parçaları hareket ettirmeden tasarladık ve tam olarak doğru malzeme kalınlığını ve ızgara üzerinde ideal tek biçimli yarık desenini bulduk. Bütün bunlar bir araya geldiğinde mikrofonu mekanik darbelere karşı son derece dayanıklı hale getirir. Ayrıca kapsül tasarımında ve elektronik aksamda kullanılan malzemeler mikrofonun neme, sıcaklığa ve yoğuşma sorunlarına karşı dayanıklı olmasını sağlar. 2017, son derece dayanıklı, korozyon direnci ve metal yorgunluğuna karşı toleransıyla bilinen kalın, sağlam pirinç gövde yapısına sahiptir. Ayrıca mikrofonun yüzeyleri, daha zarif bir eskime sağlayan koruyucu siyah krom kaplamayla kaplanmıştır. Sessiz ortamlarda veya çok sayıda açık mikrofonla mükemmel performans için düşük kendi kendine gürültü 2017, tüm DPA yönsel mikrofonları gibi eksen dışı olağanüstü performansa sahiptir. Ustalıkla tasarlanmış girişim tüpü teknolojisi sayesinde tüm eksen dışı girişler oldukça zayıflatılmıştır. Bu, 2017'nin piyasadaki benzer mikrofonlarla karşılaştırılabilir yönsellik sunduğu, ancak iyi hazırlanmış tasarım nedeniyle eksen dışı algılamanın çok daha dengeli ve aynı olduğu anlamına gelir. Bu, kullanıcıya doğal eksen dışı ses ile maksimum eksen dışı ses reddi arasında iyi dengelenmiş bir uzlaşma sağlar.


Doğru, doğal ses
2017, birincil ses kaynağından gelen sesin eksen dışında yakalanan doğal sesle zahmetsizce birleşmesini sağlayacak şekilde tasarlandı. Büyük ölçüde zayıflatılmış eksen dışı giriş de dahil olmak üzere ses net ve gerçekçidir. Eksen dışı yanıtta aynı renksizliği sergiliyor, yani eksen üzerine gelen ses gibi ses çıkarıyor, sadece yan ve arka girişlere göre sönümleniyor. Diğer birçok av tüfeği mikrofonu, eksen dışı sesleri doğal olarak algılamaz, bu da örneğin kalabalık gürültüsünün daha çok bir şelaleye benzemesine veya hatta tamamen tanınmaz hale gelmesine neden olur.



rmefirefaceIII

Özellikler
Polar pattern:
Supercardioid
Frequency range: 20 - 20,000 kHz
Sensitivity: 25 mV/Pa (-32 dB 1 V/Pa) 1.00”
Max. SPL: 148 dB SPL peak (THD 10 %) Dimensions (W x H x D):
19 x 184 x 19 mm Side
Weight: 115 g
Colour: Black

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.