Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
BEHRINGER LIVE BUDS
15.11.2021

BEHRINGER LIVE BUDS

Bu yazımızda sizlerle birlikte Behringer markasına ait Live Buds kulakiçi kulaklığına yakından bakarak özelliklerini sizler için derledik.

 

Behringer Live Buds kulaklık modeli bu yılın başında çıkan tüketici elektroniği kategorisinde yer alan kablosuz kulakiçi kulaklık modelidir. Bu kablosuz kulakiçi kulaklık modelinin öne çıkan en önemli özelliklerinden biri aslında fiyatı. Her bütçeye uygun olan fiyat etiketi sayesinde her türden kullanıcıya hitap edecek türde bir modeldir. Ayrıca kulaklık içerisinde bulunan neodimyum sürücü sayesinde ses performansı oldukça iyi diyebiliriz. Tabii bu durumda tam bir fiyat performans cihazı olduğunu belirtmek isteriz. 

Live_Buds_Kulak_İçi_Bluetooth_Kulaklık

Behringer Live Buds kablosuz kulaklık beraberinde gelen kulaklık silikonları ile dışarıdan gelen sesler bakımından oldukça sağlam bir yalıtım yapacaktır. Ayrıca IPX4 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı dayanıklı oldukları için yağmurlu havalarda veya spor salonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Behringer Live Buds kulaklığınızı tamamen şarj olduğu zaman 3 saate kadar aralıksız kullanabilme imkanı sağlar. Kulaklık ile beraber gelen koruyucu taşıma kılıfı aynı zamanda powerbank görevi gördüğü için kulaklıklarınızın şarjı bittiğinde tekrar kılıf içerisine koyup şarj edebilirsiniz. Bu sayede toplamda 12 saate kadar kulaklık kullanım süresi elde edebilirsiniz. 

Live Buds Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

Behringer Live Buds Bluetooth 5.0 özelliği sayesinde aynı anda 2 cihaza kadar bağlanabilme olanağı sağlamaktadır ayrıca 20 - 20.000 Hz frekans tepkisi sayesinde yüksek kaliteli ses deneyimi sağlar. Qualcomm cVc 8.0 teknolojisi sayesinde arka planda bulunan gürültüyü azaltarak telefon görüşmelerinde daha net bir ses iletmenize olanak sağlar. Taşıma kılıfı içerisinde yer alan Lityum Polimer pil ile USB Tip-C üzerinden şarj edebilirsiniz. 

 

Eğer Behringer Live Buds sahibi olmak istiyorsanız direkt olarak satın alabilirsiniz.

Blog Son Eklenenler
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?

Mikrofon

Vokal, insan sesinin bir müzik parçasında melodi veya harmoni üretmek için kullanılması anlamına gelir. Vokaller, müzik eserlerinde ana melodi taşıyıcısı olarak veya arka planda harmoni sağlamak için kullanılabilirler. Müzisyenler, çeşitli müzik türlerinde ve tarzlarında vokal tekniklerini kullanarak duyguları, hikayeleri ve mesajları ifade ederler. Vokal kaydı, ses aralığı, tonu, teknik yeteneği ve yorumu gibi özellikleriyle değerlendirilir. Vokal Nasıl Kaydedilir?

26.03.2024
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?

Referans Monitörleri

Hoparlörler, ses sinyallerini elektrik enerjisinden mekanik titreşimlere dönüştüren elektroakustik cihazlardır. Temelde, bir hoparlör sürücüsü bu dönüşümü gerçekleştirir. Bir hoparlör sürücüsü, gelen elektrik sinyallerini hareketli bir bobin aracılığıyla manyetik bir alan oluşturarak dönüştürür. Bu manyetik alan, sabit bir mıknatıs tarafından oluşturulur. Akım, bobin boyunca geçirildiğinde, bobin manyetik alan içinde hareket eder ve hoparlör konisine bağlı olan bir ucu itilir veya çekilir. Bu hareket, hava basıncındaki değişiklikler yoluyla ses dalgalarının oluşturulmasına neden olur. Hoparlörler elektrik sinyallerini mekanik titreşimlere dönüştürerek sesi üretirler. Bu temel prensip, hoparlör teknolojisinin temelini oluşturur ve hoparlörlerin çalışmasını sağlar.

21.03.2024
MIDI Klavye Önerileri 2024
MIDI Klavye Önerileri 2024

Midi Klavyeler - Synthesizer

MIDI denetleyici klavyesi, MIDI verilerini bir bilgisayara veya başka bir donanıma göndermek için kullanılan bir cihazdır. Daha temel bir ifadeyle, harici bir kaynaktan gelen sesleri tetiklemek için kullanılan bir klavyedir. Harici kaynak, DAW'nızdaki başka bir donanım parçası veya sanal bir araç olabilir.   MIDI denetleyici türlerini ve Midi klavye önerilerini inceliyoruz. 

18.03.2024
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?

Genel Kültür

Rap sanatçıları için gereken temel beceriler şunlardır:   Yazma Becerileri: Güçlü bir rap sözü yazma yeteneği, rapçılar için temel bir beceridir. İlginç ve etkili şarkı sözleri yazabilmek, sanatçının kendini ifade etmesini sağlar.

28.02.2024
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü

Genel Kültür

İtalyanca kökenli olan "graffito" kelimesinden türemiştir ve "çizmek" veya "kazımak" anlamına gelir.

27.02.2024
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?

Genel Kültür

Hip-hop , 1980'lerde ve ’ 90'larda yaygın popülerlik kazanan kültürel hareket ve ayrıca  rap , hareketin en kalıcı ve etkili sanat formu haline gelen ritmik ve / veya kafiyeli konuşmayı içeren müzik tarzıdır.

27.02.2024
Tekno müzik: Nedir ve Türleri Nelerdir?
Tekno müzik: Nedir ve Türleri Nelerdir?

Genel Kültür

Tekno müziğin içerisinde bulunan ritim ve melodiler, elektronik müzik aletleri ve dijital yazılım programları aracılığıyla üretilir. Elektronik müziğin alt türüdür ve yalnızca elektronik enstrümanlar kullanılır.

22.02.2024
Elektronik Müzik Nedir ve Türleri Nelerdir?
Elektronik Müzik Nedir ve Türleri Nelerdir?

Genel Kültür

Synthesizer, drum machine veya Midi gibi cihazlar, elektronik müziğin üretiminde yaygın olarak kullanılan araçlardır. Bu tür müzik, ambient, techno, house, trance, drum and bass, dubstep, electro gibi farklı tarzlara ayrılarak çeşitli ritimler ve ses efektleriyle karakterize edilir.  

19.02.2024
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.