Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
DJ Kulaklık Önerileri
01.08.2022

DJ Kulaklık Önerileri

Yazımıza başlamadan önce DJ Kulaklık ne olduğundan kısaca bahsetsek daha sağlıklı olacaktır. Öncelikle profesyonel düşünecek olursak bildiğiniz üzere kulaklıklar Referans Kulaklık ve DJ Kulaklık olarak ikiye ayrılıyor. Stüdyo tipi referans kulaklıklar kayıt sırasında sesleri olabildiğince yalın bir şekilde ilettiği için ek bir filtre olmadan doğrudan duymanıza olanak sağlar. Fakat DJ Kulaklıkları, Elektronik Müzik baz alınarak tasarlandığı için sesleri işitme sırasında Stüdyo Referans Kulaklık tiplerine oranla bas filtreli olarak iletilmektedir. Bu sebeple sizler için hazırladığımız DJ Kulaklık önerilerine göz atabilirsiniz.

 

Pioneer HDJ-CUE1

Pioneer markasının uygun fiyatlı DJ Kulaklık modeli olan HDJ-CUE1, yeni başlayan DJ ve müzik sever insanlar için tasarlanmıştır. 5 Hz - 30 kHZ frekans aralığına sahip olan bu kulaklık ile direkt olarak performans sağlayabilirsiniz.

HDJ_CUE1_DJ_Kulaklık

 

Sennheiser HD 25

Sennheiser HD 25, oldukça hafif bir yapıya sahip olup ve tek kulaklıktan dinleme seçeneği sayesinde canlı performanslar sırasında oldukça sevilen bir modeldir. 16 Hz - 22 kHz frekans aralığına sahip olan bu kulaklık ile uzun saatler boyunca performans ya da dinleme yapabilirsiniz.

HD_25_Stereo_Profesyonel_Kulaklık

 

Behringer BDJ-1000

Bu listede yer alan en uygun DJ Kulaklık kategorisinde yer alan Behringer BDJ1000, fiyat performans olarak öne çıkan bir üründür. 57 mm çapında olan dinamik sürücülerinin yanı sıra 20 Hz - 20 kHz frekans aralığı sayesinde ses performansı olarak oldukça iyi bir sonuç verdiğini söyleyebiliriz.

BDJ_1000_Profesyonel_DJ_Kulaklığı

 

Pioneer_HDJ_X5

Pioneer HDJ-X5, artık hobi olarak değil profesyonel olarak ilerlemeye kararlı olan DJ sanatçıları için vazgeçilmez bir kulaklıktır. 5 Hz - 30 kHz frekans aralığına sahip olan bu kulaklık ile en düşük bas frekansından en yüksek tiz frekansına kadar neredeyse bütün sesleri duyabilirsiniz.

HDJ_X5_Profesyonel_DJ_Kulaklığı

 

Denon DJ HP1100

Denon DJ HP1100, ister hobi amaçlı ister profesyonel amaçlı olsun fark etmeksizin tüm kullanıcılar için oldukça uygundur. 5 Hz - 33 kHz frekans aralığına sahip olması sebebiyle oldukça geniş bir frekansa sahip olup güçlü bir ses iletimi sağlamaktadır. 

 

​​HP1100_Profesyonel_DJ_Kulaklık



Siz de bu listede bulunan DJ Kulaklık modellerini inceleyebilirsiniz. Daha fazlası  için ilgili kategori olan ‘’DJ Kulaklık’’ kategorisinden bütün kulaklıklara ulaşabilirsiniz.

Blog Son Eklenenler
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?

Mikrofon

Vokal, insan sesinin bir müzik parçasında melodi veya harmoni üretmek için kullanılması anlamına gelir. Vokaller, müzik eserlerinde ana melodi taşıyıcısı olarak veya arka planda harmoni sağlamak için kullanılabilirler. Müzisyenler, çeşitli müzik türlerinde ve tarzlarında vokal tekniklerini kullanarak duyguları, hikayeleri ve mesajları ifade ederler. Vokal kaydı, ses aralığı, tonu, teknik yeteneği ve yorumu gibi özellikleriyle değerlendirilir. Vokal Nasıl Kaydedilir?

26.03.2024
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?

Referans Monitörleri

Hoparlörler, ses sinyallerini elektrik enerjisinden mekanik titreşimlere dönüştüren elektroakustik cihazlardır. Temelde, bir hoparlör sürücüsü bu dönüşümü gerçekleştirir. Bir hoparlör sürücüsü, gelen elektrik sinyallerini hareketli bir bobin aracılığıyla manyetik bir alan oluşturarak dönüştürür. Bu manyetik alan, sabit bir mıknatıs tarafından oluşturulur. Akım, bobin boyunca geçirildiğinde, bobin manyetik alan içinde hareket eder ve hoparlör konisine bağlı olan bir ucu itilir veya çekilir. Bu hareket, hava basıncındaki değişiklikler yoluyla ses dalgalarının oluşturulmasına neden olur. Hoparlörler elektrik sinyallerini mekanik titreşimlere dönüştürerek sesi üretirler. Bu temel prensip, hoparlör teknolojisinin temelini oluşturur ve hoparlörlerin çalışmasını sağlar.

21.03.2024
MIDI Klavye Önerileri 2024
MIDI Klavye Önerileri 2024

Midi Klavyeler - Synthesizer

MIDI denetleyici klavyesi, MIDI verilerini bir bilgisayara veya başka bir donanıma göndermek için kullanılan bir cihazdır. Daha temel bir ifadeyle, harici bir kaynaktan gelen sesleri tetiklemek için kullanılan bir klavyedir. Harici kaynak, DAW'nızdaki başka bir donanım parçası veya sanal bir araç olabilir.   MIDI denetleyici türlerini ve Midi klavye önerilerini inceliyoruz. 

18.03.2024
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?

Genel Kültür

Rap sanatçıları için gereken temel beceriler şunlardır:   Yazma Becerileri: Güçlü bir rap sözü yazma yeteneği, rapçılar için temel bir beceridir. İlginç ve etkili şarkı sözleri yazabilmek, sanatçının kendini ifade etmesini sağlar.

28.02.2024
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü

Genel Kültür

İtalyanca kökenli olan "graffito" kelimesinden türemiştir ve "çizmek" veya "kazımak" anlamına gelir.

27.02.2024
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?

Genel Kültür

Hip-hop , 1980'lerde ve ’ 90'larda yaygın popülerlik kazanan kültürel hareket ve ayrıca  rap , hareketin en kalıcı ve etkili sanat formu haline gelen ritmik ve / veya kafiyeli konuşmayı içeren müzik tarzıdır.

27.02.2024
Tekno müzik: Nedir ve Türleri Nelerdir?
Tekno müzik: Nedir ve Türleri Nelerdir?

Genel Kültür

Tekno müziğin içerisinde bulunan ritim ve melodiler, elektronik müzik aletleri ve dijital yazılım programları aracılığıyla üretilir. Elektronik müziğin alt türüdür ve yalnızca elektronik enstrümanlar kullanılır.

22.02.2024
Elektronik Müzik Nedir ve Türleri Nelerdir?
Elektronik Müzik Nedir ve Türleri Nelerdir?

Genel Kültür

Synthesizer, drum machine veya Midi gibi cihazlar, elektronik müziğin üretiminde yaygın olarak kullanılan araçlardır. Bu tür müzik, ambient, techno, house, trance, drum and bass, dubstep, electro gibi farklı tarzlara ayrılarak çeşitli ritimler ve ses efektleriyle karakterize edilir.  

19.02.2024
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.