Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
SDJ MUSIC ACADEMY İLE EĞİTİM FIRSATI!
10.06.2021

SDJ MUSIC ACADEMY İLE EĞİTİM FIRSATI!

Bu yazımızda SesçiBaba olarak, sizlerle birlikte satın alacağınız bir Pioneer Dj Controller ürünü sayesinde 01/05/21 ile 01/07/21 tarihleri arasında eğitim fırsatından nasıl yararlanabilirsiniz bunlardan bahsedeceğiz.

 

SesçiBaba ekibi olarak internet sitemiz üzerinde yer alan Dj Ekipman bunlarla alakalı ürün tanıtım hizmetimiz son hızıyla devam devam etmektedir.

 

DJ EKİPMANI TANITIM HİZMETİ (DJ WORKSHOP)

 

Hizmet Merkezleri; 

İstanbul = Taksim, Ulus ve Caddebostan SDJ Music Academy Şubeleri

Muğla = Marmaris SDJ Music Academy Şubesi

SDJ eğiymenleri ve Pioneer DJ Türkiye (Eğitmenlik ve DJ Eğitim Sertifikası) hakkı olan ve almış eğitmenler tarafından gerçekleştirilecektir.

Tanıtım hizmeti 2 farklı şekilde verilecek olup, ilk olarak dilerseniz online ortamda 1 saat veya randevu talebi ile 2 saatlik birebir görüşerek hizmet alabilirsiniz.

 

Bu proje dahilinde workshop hizmet verecek SDJ Music Academy stüdyolarında bulunan eğitmenleri aşağıda görüntüleyebilirsiniz.

 

İSTANBUL

Yetkili ve Rezervasyon: İLKER COŞKUN

SDJ Eğitmen: TOOMAJ 

SDJ Eğitmen: MERT İKİZEK

 

MUĞLA

Yetkili ve Rezervasyon: HAKAN GÖRÜR

SDJ Eğitmen: MÜFİT YÜZBAŞIOĞLU

SDJ Eğitmen: DOĞUKAN ŞENBALKAN

 

İZMİR

Yetkili ve Rezervasyon: YARKIN BORA 





SDJ ÜRÜN BİLGİLENDİRME VE DJ WORKSHOP İÇERİK

 

ONLINE (1 SAAT) 

 

1. www.sescibaba.com sitemiz üzerinden 01/05/21 ile 01/07/21 tarihleri aralığında satın almış olduğunuz Pioneer Dj Markalı Ekipmanlarından herhangi biri ile Türkiye veya yurt dışından (fatura bilgisiyle) katılım sağlayabilecektir.

2. 1 saat süresince online olarak ürün hakkında.

(bağlantı sistemleri, rekordbox kurulumu ve diskjokey müfredatı ve sunumu) bilgilerini edinebilirler.

3. Eğitim ve hizmet esnası sırasında müşterilerimiz ürün ile ilgili kafalarında soru işareti kalmaması adına her türlü soruyu diledikleri gibi sorabilirler.

 

SDJ STUDIO (BİREBİR 2 SAAT)

 

1.  www.sescibaba.com sitemiz üzerinden 01/05/21 ile 01/07/21 tarihleri aralığında satın almış olduğunuz Pioneer Dj Marka’lı herhangi bir ürün ile (fatura bilgisiyle) bilgilendirmelerde verilecek iletişim numaraları ile rezervasyon yaptırarak, SDJ İstanbul, İzmir, Muğla katılım sağlayabilecektir.

 

2. SDJ Workshop katılımcısı olabilmeniz için sitemiz üzerinden 01/05/21 ile 01/07/21 tarihleri arasında satın aldığınız, Pioneer DJ markalı ekipmanlarından herhangi bir ürün ile (fatura bilgisi) ibraz ederek, ister satın aldığı ürün ile ilgili bilgilendirme ve DJ Workshop katılım sağlayabilecek.

 

3. Pioneer DJ Workshop 2 etap olarak 2 bölümde verilecektir;

 

1.Etap: 

  • 1 saat danışmanın ürünü hakkında bilgilendirme ve kullanım içeriği.

  • Danışman’ın sorularının cevaplandırılması. 

 

2. Etap: 1 saat SDJ Pioneer DJ Workshop

 

•Ritim Duygusu Ölçümlenmesi

•Dış Ses ve İç Ses Ritmik Refleks ve Reaksiyon

•Mixing Mantığı ve Denemeleri

 

            

Son olarak müşterimiz olan sizlerin SDJ Workshop ile birlikte gerçekleşen workshop hakkında yorumlarının video olarak çekilerek kısaca paylaşılması ricamız olur.



KAMPANYADAN YARARLANMAK İSTEYENLERİN YAPMASI GEREKENLER

 

1. Sitemiz üzerinden 01/05/21 ile 01/07/21 tarihleri arasında,Pioneer DJ Markalı ürün veya ürünler almış olması.

2. Sitemiz üzerinden satın aldığınız ürünün faturası olması ve bu faturanın tarihleri, kampanya süresini kapsayan tarihleri içermesi.

3. İstanbul, Marmaris ve İzmir eğitim merkezlerinin yetkili iletişim numaralarından tarih ve saat için rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. 

4. Rezervasyonlar talebin yoğunluğuna bağlı olarak SDJ Music Academy yetkilileri tarafından uygunluk durumuna göre oluşturulacaktır.

5. Online ve stüdyolarda iki seçenekli workshop alma hakkı tamamen, sitemiz üzerinden edinilen ürün sahibine ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecektir.

6. Sitemiz üzerinden alınan ürün ile bilgilendirme ve eğitim sonrasında SDJ Music Academy ile eğitim satın almak isterseniz eğer, online eğitimlerinden %10, ileri seviye birebir eğitimlerinden %20 indirim kullanabilirsiniz.

7. Sonrasında sizlerin alacağı eğitimler, Pioneer DJ TR Certificate Programıdır ve sertifikalarınızı eğitim sonrası alabileceksiniz.



SDJ MUSIC ACADEMY İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ BU HİZMETİ SİZLER İÇİN DOĞRU BİLGİLENDİRMEK VE DESTEK OLMAK İÇİN GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Blog Son Eklenenler
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?

Mikrofon

Vokal, insan sesinin bir müzik parçasında melodi veya harmoni üretmek için kullanılması anlamına gelir. Vokaller, müzik eserlerinde ana melodi taşıyıcısı olarak veya arka planda harmoni sağlamak için kullanılabilirler. Müzisyenler, çeşitli müzik türlerinde ve tarzlarında vokal tekniklerini kullanarak duyguları, hikayeleri ve mesajları ifade ederler. Vokal kaydı, ses aralığı, tonu, teknik yeteneği ve yorumu gibi özellikleriyle değerlendirilir. Vokal Nasıl Kaydedilir?

26.03.2024
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?

Referans Monitörleri

Hoparlörler, ses sinyallerini elektrik enerjisinden mekanik titreşimlere dönüştüren elektroakustik cihazlardır. Temelde, bir hoparlör sürücüsü bu dönüşümü gerçekleştirir. Bir hoparlör sürücüsü, gelen elektrik sinyallerini hareketli bir bobin aracılığıyla manyetik bir alan oluşturarak dönüştürür. Bu manyetik alan, sabit bir mıknatıs tarafından oluşturulur. Akım, bobin boyunca geçirildiğinde, bobin manyetik alan içinde hareket eder ve hoparlör konisine bağlı olan bir ucu itilir veya çekilir. Bu hareket, hava basıncındaki değişiklikler yoluyla ses dalgalarının oluşturulmasına neden olur. Hoparlörler elektrik sinyallerini mekanik titreşimlere dönüştürerek sesi üretirler. Bu temel prensip, hoparlör teknolojisinin temelini oluşturur ve hoparlörlerin çalışmasını sağlar.

21.03.2024
MIDI Klavye Önerileri 2024
MIDI Klavye Önerileri 2024

Midi Klavyeler - Synthesizer

MIDI denetleyici klavyesi, MIDI verilerini bir bilgisayara veya başka bir donanıma göndermek için kullanılan bir cihazdır. Daha temel bir ifadeyle, harici bir kaynaktan gelen sesleri tetiklemek için kullanılan bir klavyedir. Harici kaynak, DAW'nızdaki başka bir donanım parçası veya sanal bir araç olabilir.   MIDI denetleyici türlerini ve Midi klavye önerilerini inceliyoruz. 

18.03.2024
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?

Genel Kültür

Rap sanatçıları için gereken temel beceriler şunlardır:   Yazma Becerileri: Güçlü bir rap sözü yazma yeteneği, rapçılar için temel bir beceridir. İlginç ve etkili şarkı sözleri yazabilmek, sanatçının kendini ifade etmesini sağlar.

28.02.2024
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü

Genel Kültür

İtalyanca kökenli olan "graffito" kelimesinden türemiştir ve "çizmek" veya "kazımak" anlamına gelir.

27.02.2024
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?

Genel Kültür

Hip-hop , 1980'lerde ve ’ 90'larda yaygın popülerlik kazanan kültürel hareket ve ayrıca  rap , hareketin en kalıcı ve etkili sanat formu haline gelen ritmik ve / veya kafiyeli konuşmayı içeren müzik tarzıdır.

27.02.2024
Tekno müzik: Nedir ve Türleri Nelerdir?
Tekno müzik: Nedir ve Türleri Nelerdir?

Genel Kültür

Tekno müziğin içerisinde bulunan ritim ve melodiler, elektronik müzik aletleri ve dijital yazılım programları aracılığıyla üretilir. Elektronik müziğin alt türüdür ve yalnızca elektronik enstrümanlar kullanılır.

22.02.2024
Elektronik Müzik Nedir ve Türleri Nelerdir?
Elektronik Müzik Nedir ve Türleri Nelerdir?

Genel Kültür

Synthesizer, drum machine veya Midi gibi cihazlar, elektronik müziğin üretiminde yaygın olarak kullanılan araçlardır. Bu tür müzik, ambient, techno, house, trance, drum and bass, dubstep, electro gibi farklı tarzlara ayrılarak çeşitli ritimler ve ses efektleriyle karakterize edilir.  

19.02.2024
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.