Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Telefon İçin Kullanılabilecek Mikrofonlar
31.07.2021

Telefon İçin Kullanılabilecek Mikrofonlar

Günümüzde artık kullandığımız cep telefonu kameralarının aşırı gelişmesi sebebiyle geçmiş yıllarda olduğu gibi profesyonel kameralara ihtiyaç tamamen azalmıştır. İşte bu yüzden, sadece telefon üzerinden video/ses kayıtları için kullanabileceğiniz mikrofonları sizler için derledik.

 

Sennheiser MKE 400 Mobil Kit

MKE_400_Mobile_Kit_Akıllı_Telefon_Uyumlu

Sennheiser MKE 400 Mobil Kit, ikinci nesil MKE 400 kamera montajını içeren kapsamlı bir pakettir. Kutu içeriğinde Manfrotto PIXI mini tripod, akıllı telefon klipsi, iki adet çıkış kablosu ve dış mekan rüzgar koruması içermektedir. İçerik oluşturuculara, her zaman, her yerde yüksek kaliteli ses ve video üretmek için hafif ve son derece taşınabilir bir çözüm sunar.

 

Rode Vlogger Kit

Vlogger_Kit_iOS_Mobil_Telefonlar_İçin

Akıllı telefonunuza sorunsuz, yüksek kaliteli ses ve video kaydı için özel olarak tasarlanmış eksiksiz bir paket olan Rode Vlogger Kit iOS Sürümü ile vloglarınızı, canlı yayınlarınızı, YouTube videolarınızı ve sosyal medya yayınlarınızı çekerek çevrimiçi etkinizi genişletin. İsteğinize göre Android cihazlara özel bağlantı noktasına sahip ürünü mevcuttur.

 

Sennheiser XS Lav Mobil Kit

XS_Lav_USB_C_Mobil_Paket

XS Lav, mobil cihazlarda ve bilgisayarlarda kolaylıkla kullanabilmek için mükemmel bir seçimdir. 2 metre uzunluğunda ve çok yönlü klipsli mikrofona sahip XS Lav, röportajlarınız, sunumlarınız, podcast yayınlarınız ve daha fazlası için net ve doğal bir ses akışı sağlar. Ayrıca tercihinize göre Type-C ya da TRRS bağlantı noktasına sahip ürünü seçebilirsiniz.

 

Rode Wireless GO II

Wireless_GO_II_2_Kişilik_Kablosuz_Mikrofon_Seti

Rode Wireless GO II sayesinde iki kişilik çekimlere, yerleşik kayıtlara, büyük ölçüde genişletilmiş menzil ve esnek çalışma seçeneklerine olanak tanıyan kablosuz mikrofon seti videografların, vloggerların ve mobil içerik üreticilerin kablosuz sesi oldukça net ve hızla iletilmesine olanak sağlar. İsteğinize göre iki ya da tek mikrofonlu modelini tercih edebilirsiniz.

 

Rode Video Micro

Video_Micro_Kompakt_kamera_üstü_mikrofon

Yine bir Rode markasına ait farklı bir ürün olan Video Micro, kullanılan yönel mikrofon sayesinde çevreden gelen seslerden ziyade doğrultulduğu yöndeki sesleri alır. Pick-Up (Ses Algılama) özelliği sayesinde diğer Rode video mikrofonlarına göre iç mekanlarda yapılan kayıtlarda kolaylıkla doğal bir ses alınabilmesi sağlamaktadır.

 

Sizler için derlediğimiz bu listede yer alan ürünler ile koşullar ne olursa olsun istediğiniz zaman istediğiniz yerde direkt olarak video/ses kayıtları alabilir ve içerik üretmeye başlayabilirsiniz.

Blog Son Eklenenler
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?
Vokal Nedir ve Nasıl Kaydedilir?

Mikrofon

Vokal, insan sesinin bir müzik parçasında melodi veya harmoni üretmek için kullanılması anlamına gelir. Vokaller, müzik eserlerinde ana melodi taşıyıcısı olarak veya arka planda harmoni sağlamak için kullanılabilirler. Müzisyenler, çeşitli müzik türlerinde ve tarzlarında vokal tekniklerini kullanarak duyguları, hikayeleri ve mesajları ifade ederler. Vokal kaydı, ses aralığı, tonu, teknik yeteneği ve yorumu gibi özellikleriyle değerlendirilir. Vokal Nasıl Kaydedilir?

26.03.2024
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?
Hoparlör Nedir ve Nasıl Çalışır?

Referans Monitörleri

Hoparlörler, ses sinyallerini elektrik enerjisinden mekanik titreşimlere dönüştüren elektroakustik cihazlardır. Temelde, bir hoparlör sürücüsü bu dönüşümü gerçekleştirir. Bir hoparlör sürücüsü, gelen elektrik sinyallerini hareketli bir bobin aracılığıyla manyetik bir alan oluşturarak dönüştürür. Bu manyetik alan, sabit bir mıknatıs tarafından oluşturulur. Akım, bobin boyunca geçirildiğinde, bobin manyetik alan içinde hareket eder ve hoparlör konisine bağlı olan bir ucu itilir veya çekilir. Bu hareket, hava basıncındaki değişiklikler yoluyla ses dalgalarının oluşturulmasına neden olur. Hoparlörler elektrik sinyallerini mekanik titreşimlere dönüştürerek sesi üretirler. Bu temel prensip, hoparlör teknolojisinin temelini oluşturur ve hoparlörlerin çalışmasını sağlar.

21.03.2024
MIDI Klavye Önerileri 2024
MIDI Klavye Önerileri 2024

Midi Klavyeler - Synthesizer

MIDI denetleyici klavyesi, MIDI verilerini bir bilgisayara veya başka bir donanıma göndermek için kullanılan bir cihazdır. Daha temel bir ifadeyle, harici bir kaynaktan gelen sesleri tetiklemek için kullanılan bir klavyedir. Harici kaynak, DAW'nızdaki başka bir donanım parçası veya sanal bir araç olabilir.   MIDI denetleyici türlerini ve Midi klavye önerilerini inceliyoruz. 

18.03.2024
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?
Rap Şarkısı Nasıl Yapılır ve Rapçi Nasıl Olunur?

Genel Kültür

Rap sanatçıları için gereken temel beceriler şunlardır:   Yazma Becerileri: Güçlü bir rap sözü yazma yeteneği, rapçılar için temel bir beceridir. İlginç ve etkili şarkı sözleri yazabilmek, sanatçının kendini ifade etmesini sağlar.

28.02.2024
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü
Hip hop ve Rap Terim Sözlüğü

Genel Kültür

İtalyanca kökenli olan "graffito" kelimesinden türemiştir ve "çizmek" veya "kazımak" anlamına gelir.

27.02.2024
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?
Hip Hop Nedir? Rap Müzik Nasıl Ortaya Çıktı?

Genel Kültür

Hip-hop , 1980'lerde ve ’ 90'larda yaygın popülerlik kazanan kültürel hareket ve ayrıca  rap , hareketin en kalıcı ve etkili sanat formu haline gelen ritmik ve / veya kafiyeli konuşmayı içeren müzik tarzıdır.

27.02.2024
Tekno müzik: Nedir ve Türleri Nelerdir?
Tekno müzik: Nedir ve Türleri Nelerdir?

Genel Kültür

Tekno müziğin içerisinde bulunan ritim ve melodiler, elektronik müzik aletleri ve dijital yazılım programları aracılığıyla üretilir. Elektronik müziğin alt türüdür ve yalnızca elektronik enstrümanlar kullanılır.

22.02.2024
Elektronik Müzik Nedir ve Türleri Nelerdir?
Elektronik Müzik Nedir ve Türleri Nelerdir?

Genel Kültür

Synthesizer, drum machine veya Midi gibi cihazlar, elektronik müziğin üretiminde yaygın olarak kullanılan araçlardır. Bu tür müzik, ambient, techno, house, trance, drum and bass, dubstep, electro gibi farklı tarzlara ayrılarak çeşitli ritimler ve ses efektleriyle karakterize edilir.  

19.02.2024
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.