Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Yeni Başlayanlar İçin DJ Programları
17.05.2022

Yeni Başlayanlar İçin DJ Programları

Günümüz teknolojisinden önce DJ Controller ürünleri genel olarak çok yer kaplayan ürünlerdi. Özellikle yakın zamanda yaşadığımız pandemi krizinden dolayı hepimizin evlere kapandığı bir dönem oldu ve durumla birlikte günümüz teknolojisi ile beraber DJ Controller ürünleri oldukça kompakt bir yapıyla karşımıza çıkmaya başladı. Bu durumla beraber son kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi ve müziğe ilgisi olan herkes kullanmaya başladı. 

 

DJ Controller ürünlerinin kompakt yapısı ve son kullanıcıya ulaşma sayısı gün geçtikçe arttıkça ortaya çıkan yazılımların sayısı doğru oranda artmaktadır. Sizler için derlemiş olduğumuz bu programlara bakabilir ve gerekirse siz de bu programlardan birini kullanabilirsiniz. 

 

Serato DJ Pro

Serato DJ aslında bakarsak dünyanın en çok kullanılan DJ Programlarından bir tanesidir. Oldukça basit yapısı sayesinde hemen alışabilir ve kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Oldukça stabil çalışması ve anlaşmalı olduğu güçlü markalarla öne çıkan Serato DJ programı Denon, Roland ve Numark markalarıyla anlaşmalıdır. Bu sayede siz de Serato DJ programını tercih edip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Native Instruments Traktor Pro 3

Native Instruments Traktor Kontrol serisinin çıkmasıyla beraber yazılımlarına önem vermeye başladı ve bu durumla birlikte Traktor Pro yazılımı ortaya çıktı. Şu an için en güncel yazılım olan Traktor Pro 3, Native Instruments Traktor Kontrol cihazlarıyla beraber gelmektedir. Traktor Pro 3 yazılımı ile birden fazla ses kaynağı kullanmak isteyen ve canlı performans sırasında oldukça stabil çalışmasını isteyen sanatçılar için oldukça uygun olacaktır.

 

Atomix Productions VirtualDJ

Atomix Productions VirtualDJ, günümüzde hala en çok kullanılan DJ Programlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Anahtar senkronizasyonu ve akıllı çalma gibi daha birçok özellik ile karşımıza çıkan bu program, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir. 

Atomix Production VirtualDJ, piyasada bulunan hemen hemen bütün DJ Controller ürünleri ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Bu sayede herhangi bir markaya bağlı kalmadan kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Pioneer Rekordbox DJ

Pionner markasına ait olan Rekordbox aslında Traktor Pro ve Serato DJ Pro programlarının en iyi özelliklerini kendi bünyesinde yorumlayarak son kullanıcılara sunarak ortaya çıkmıştır. Arayüzü oldukça basit ve ister ev ister canlı performans sırasında kolaylıkla kullanabilirsiniz. Rekordbox isminden anlaşılabileceği üzere Pioneer markalı ürünlerle beraber gelmektedir. Bu sayede herhangi bir Pioneer ürünü satın aldığınızda yanında Rekordbox ücretsiz olarak gelmektedir.

Blog Son Eklenenler
Kulaklık Nasıl Temizlenir?
Kulaklık Nasıl Temizlenir?

Kulaklık

Kulaklık Nasıl Temizlenir? Kulaklıkları temizlemek, performanslarını ve hijyenlerini korumak için önemlidir. İşte farklı türde kulaklıkların nasıl temizleneceğine dair adım adım bir rehber  

Devamını Oku
22.07.2024
Kulaklık Empedansı Nedir?
Kulaklık Empedansı Nedir?

Kulaklık

Kulaklık empedansı, genellikle ohm (Ω) cinsinden ölçülen ve kulaklıkların bir ses kaynağından gelen elektrik sinyaline karşı sunduğu direnci ifade eden bir kavramdır. Empedans, kulaklıkların belirli bir ses seviyesinde ses üretmek için ses kaynağından ne kadar güç çekeceğini belirleyen önemli bir faktördür.

Devamını Oku
18.07.2024
FL Studio Nedir ve Nasıl Kullanılır?
FL Studio Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Prodüksiyon Yazılımları ve PlugIn

FL Studio, diğer adıyla Fruity Loops, Image-Line tarafından geliştirilen bir dijital ses işleme yazılımıdır (DAW). Müzik prodüksiyonu, kayıt, miksaj ve mastering işlemleri için yaygın olarak kullanılır. FL Studio, kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü özellikleri nedeniyle özellikle elektronik müzik camiasında oldukça popülerdir.

Devamını Oku
09.07.2024
Temel Müzik Terimleri ve Sözlüğü
Temel Müzik Terimleri ve Sözlüğü

Genel Kültür

Müzik terimleri, bir eseri daha iyi anlamak, çalmak veya analiz etmek için kullanılan teknik terimlerdir. Bu terimler, müzik teorisi, performans ve kompozisyon gibi alanlarda önemli bir rol oynar. İşte müzik terimleri hakkında bazı önemli noktalar:

Devamını Oku
02.07.2024
Türkiye’deki En İyi Müzik Festivalleri |Sesçibaba Blog
Türkiye’deki En İyi Müzik Festivalleri |Sesçibaba Blog

Etkinlik

 Türkiye, zengin kültürel mirası ve çeşitliliği ile bilinen bir ülke olarak, her yıl sayısız festivale ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle müzik festivalleri, Türkiye'yi bir müzik merkezi haline getirmektedir.

Devamını Oku
25.06.2024
En İyi Yapay Zeka Müzik Araçları
En İyi Yapay Zeka Müzik Araçları

Genel Kültür

 Yapay zeka programları, müzik dünyasında devrim niteliğinde yenilikler sunarak, müzik yapma sürecini daha erişilebilir ve yaratıcı hale getiriyor. Yapay zeka destekli müzik yapma programları sayesinde, hem profesyonel müzisyenler hem de amatörler, ilham verici melodiler oluşturabiliyor. Yapay zeka müzik yapma programları sayesinde, sadece birkaç tıklama ile özgün şarkılar üretmek mümkün. Bu yazımızda, en iyi yapay zeka müzik araçlarını ve bu teknolojilerin özelliklerini inceleyeceğiz. 

Devamını Oku
13.06.2024
En İyi Müzik Dinleme Uygulamaları
En İyi Müzik Dinleme Uygulamaları

Genel Kültür

Müzik dinleme uygulamaları, dijital müzik çağının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. İnternetin yaygınlaşması, akıllı telefonların ve diğer taşınabilir cihazların kullanımının artmasıyla birlikte müzik dinleme alışkanlıkları da önemli ölçüde değişmiştir. Müzik dinlemek için en iyi uygulamalar, kullanıcılara geniş müzik kütüphaneleri, yüksek kaliteli ses, kişiselleştirilmiş öneriler ve çeşitli özellikler sunar.

Devamını Oku
06.06.2024
En İyi Müzikal Filmler
En İyi Müzikal Filmler

Genel Kültür

Müzikal filmler, hikaye anlatımını şarkı ve dansla birleştiren, sevilen bir türdür.

Devamını Oku
31.05.2024
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.